Wat is Veilige Onzekerheid?

Wat is Veilige Onzekerheid?

Onzekerheid

Een bepaalde mate van onzekerheid is functioneel voor jou als professional. Onzekerheid kan je helpen om in beweging te komen, om uit je comfortzone te stappen, creatief te worden, een bepaalde actie te nemen waarvan de uitkomst onzeker is, of je te richten op een doel waarvan je niet zeker weet of je het gaat behalen. Het is niet altijd prettig, maar onzekerheid is een belangrijke productieve kracht.

Veiligheid

Als je je té onzeker voelt, waag je de sprong in het diepe niet. Je verlamt, je verstopt jezelf of je loopt vast. Teveel onzekerheid is dan weer niet functioneel. Als je jouw onzekerheid in je voordeel wilt kunnen gebruiken zal je je veilig genoeg moeten voelen.

Vandaar Veilige Onzekerheid!

Triggers

Er zijn bepaalde triggers die jou onzeker kunnen maken. Dat is voor iedereen anders, want elke persoon is anders. Ook zorgen triggers niet altijd alleen maar voor onzekerheid.
Nieuwgierig?

Tools

Ons onderzoek naar productief omgaan met onzekerheid heeft praktische tools opgeleverd. Deze kun je zelf of samen met anderen uitproberen. 
Neem gerust een kijkje!

Ons aanbod

We willen graag onze kennis en ervaring delen met jou of jouw organisatie. Denk aan onderzoek doen naar de rol van onzekerheid in jouw organisatie. Of trainingen en workshops verzorgen in het productief omgaan met onzekerheid. We bieden altijd maatwerk.
Waar denk jij aan?

Wil je meer weten? We drinken onze koffie en thee zonder suiker!

Scroll naar boven